Träningsklädsel

Innehåller affiliate-länkar

Träningsmodet är något som vi inte får glömma bort, jag tycker det är minst lika svårt att hitta snygga träningsoutfits. Därför tänkte jag försöka hitta lite kläder i helgen. Så länge har jag gett mig lite inspiration med hjälp av ett collage.

Mycket av kläderna är från Nike som ni kan se. Tycker de förtjänar lite cred då de enligt mig har väldigt bra träningskläder. Mitt senaste köp var ett par dry fit tights som jag ÄLSKAR. Några andra favoriter jag har hittat är bl.a en snygg ryggsäck att packa gymsaker i, en sport-bh som jag verkligen skulle behöva och en supercool blå vindjacka skulle jag tro. Till gymmet brukar jag köra helsvart eller grått, därför tycker jag att en cool jacka kan matcha.

Som ni vet så går jag på boxningen 1-2 gånger i veckan, därav boxningshandskar på bilden. Jag och Emelie har börjat fundera lite över att gå på thaiboxning eller något beside of gymmet. Hade varit kul att testa "riktig" boxning iallafall. När jag kör den typen av pass brukar jag alltid matcha mina tights med ett linne då det är så mycket skönare. Jag gillar modellen som ni ser här ovan, lite brottarlinne stuket.

Avslutningsvis är det viktigt med ett par bekväma, fast snygga skor. De som jag har valt är nog bäst för gymmet då modellen är rätt chunky. Tycker det är så mycket snyggare än plattare skor.

Hoppas ni fick lite inspiration, kram!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229