Tradig onsdag + #tbstillafrika

Idag när jag kom hem efter skolan så pluggade jag matte i typ 3 h, var tvungen att göra klart några sidor inför nästa vecka som jag bara ville ha gjorda. Efter rätt mycket frustration och hybris när jag både fått fel och rätt på uppgifter, gjorde jag mig middag. Pestopasta med svamp!

Jag har tagit en dusch och testat lite provprodukter från ansiktsbehandlingen. Min hud är just nu rätt rödprickig efter portömningen men det ska nog gå ner snart. Jag hoppas min hud blir bra igen snart!

Nu ska jag vila en stund då jag är helt slut. Inser nu hur himla jobbigt det är att gå upp tidigt efter lovet. Trots att jag varit vaken rätt tidigt under ledigheten så har jag kunnat dega hela förmiddagen. Aja ska inte klaga, vårt nya schema är rätt så bra faktiskt.

Med dessa bilder vill jag även meddela att vi har ett projekt på Thorén Business School som heter #tbstillafrika. Vi har en partnerskola i Sydafrika och vi försöker just nu få ihop pengar som ska gå till resurser för denna skola. Därför behöver vi eran hjälp för att kunna hjälpa ungdomar att få en bra utbildning.
Alltså: det hade betytt mycket om ni donerade pengar till detta projekt, varje krona räknas!

Swisha: ‭‭+46 72-723 08 48‬‬

Kram!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229