Thai corner och ny tröja

Hejhej! Idag har jag haft en lång och mysig dag! Vaknade tidigt av mig själv så jag drog mig till gymmet för ett benpass + lite mage. Gick jättebra idag faktiskt. Jag for hem och gjorde lite frukost, därefter blev det matteplugg någon timme. Jag fick sedan ett samtal från Elias som var utanför min lägenhet med Ellen. De höll mig sällskap medan jag gjorde gjorde lite vårrullar till lunch.
Vi gick sedan till secondhandaffärer för att döda tid innan vi mötte upp Alve och stack till thai corner. Vi satt där några timmar och hade det väldigt mysigt.
Vi skildes åt runt 15 och jag tog mig hem för att plugga.17.30 var Max hos mig med en pizzaleverans. Vi käkade det på ett nafs och nu kollar vi på tv:n. Då mapa är borta får Max vara min barnvakt tills imorgon. Mina planer för morgondagen är att träffa Alicia. Vi ska käka på Etoile och ha det mysigt, det skulle bli soligt så hoppas det stämmer imorgon.

Här ser ni två av de fyra grejerna jag köpte igår. En gulvit randig pike från Lacoste, 99kr på myrorna. Kände mig lite osäker på den, men nu är jag kär. Gillar verkligen modellen och färgen! Dessutom köpte jag en ring på en annan secondhand. Det står faith på den vilket är ett otippat ”citat” för min del att ha på smycken. Men gillade viben. Resten får ni se så småningom! Kram.

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

camillacecilia
camillacecilia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229