Sweet sixteen innebär mycket mat

Hejhej. Imorse vaknade jag klockan sju, inte p.g.a födelsedagsnerverna som alltid var anledningen förut. Nu vaknar jag av en inre väckarklocka som talar om att det är dags att vakna upp. Efter nån timmes snoozing ”väcktes” jag av mapa som började den tondöva och årliga ”ja må hon leva” visan. Jag fick en ny mobil som verkligen behövdes enligt mig. Nu kommer bloggen vara fylld av bilder med bättre kvalitet!! Efter en stunds fascination av en blänkande lur tog jag mig upp för att göra en stor frukost åt de stora barnet. Serverade mig själv allt möjligt.
Vi for ut med bilen efter ett tag, fixade ett skal och lite annat. Sedan gick jag och mamma på stan, fyndade en stol som vi bar hem genom stan tillslut. Men innan det träningspasset fikade vi på Fahlmans, ett väldigt gammalt och klassiskt fik. Mer mat.

Efter att jag kom hem så städade jag LITE, kollade på teven och nu har jag precis klämt i mig en massa sushi som jag önskade idag. Vi köpte från Zushi som gör sååå god mat. Vi kollar även på en VM match och det blir det sista för ikväll. Jag önskar er en mysig kväll!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

camillacecilia
camillacecilia,
Så masse god mat!😄nouw.com/camillacecilia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229