Sommartrender 2019

Innehåller affiliate-länkar
Gina Tricot / NA-KD Accessories / Solid Hair Clip / Gina Tricot

Hårklämmor ser jag nästan på alla nu för tiden. Personligen tycker jag att det är en superfin detalj. Speciellt om man har lockat håret.

Other Stories / Monki / Other Stories / Other Stories

Ribbade linnen är något som alla borde ha i sin sommargarderob. Ett basplagg som går att matcha med ALLT. Jag tycker om modellen som ni ser här ovan men även den modellen som Gina har bl.a. Tror ni alla vet vilket linne jag menar, men för er som inte gör kan ni se det HÄR.

NA-KD / Sisters Point / NA-KD

Biker jeansshorts, något som har varit extremt trendigt. Iallafall i mitt instagramflöde. Jag gillar egentligen inte cykelbyxor, men i ett jeanstyg gillar jag det. Finns lite olika modeller, men min favorit är den till höger. Ett par blåa slitna som sitter löst runt låren men tight i midjan.

Trendyol / Arket / Other Stories

Kjolar och klänningar i detta lena "silkes" tyget är lite överallt. Jag tycker att utseendet på plaggen är wow, speciellt den typen av klänning som ni ser på bilden. Dock är typ 99% av alla gjorda i polyester vilket jag HATAR. Så fint tyg men så oehört obekväm att ha på sig med tanke på att det inte är så luftigt.

Hoppas att ni gillade inlägget, pok!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229