Sommar eller?

Hejsvejs! Asså vilken dag, extreeemt varmt och vårigt (snarare somrigt). Jag slutade skolan vid 12.30 ungefär då jag fick gå efter att jag hade skrivit klart mitt prov som för övrigt gick bra. Därefter tog jag mig hemåt för att sola och kolla på datorn innan jag mötte upp Alice. Vi åkte till väla av alla ställen idag, men båda var faktiskt rätt shoppingsugna. Inte nog med att vi var i ett shoppingcenter i denna hetta, så köpte jag tre svarta saker på Zara. Vårigt...nä men svart passar mig bättre än vitt helt enkelt. Jag hittade en jättefin bikiniöverdel, en svart t-shirt klänning och till sist en svart tisha med ett Disney tryck.

Vi åkte hem i en lökig buss runt 17 och på vägen hem från slutstationen så köpte jag med mig en poke bowl. Fick cravings på det igår, så gott att äta när det är lite varmare!

Efter middagen mötte jag Emma och vi gick till bion, köpte snacks och träffade även Elias o Sofia som också skulle se bion. Vi såg filmen Us som är en skräckis, jag tyckte om den men det gjorde ej de andra. När den var slut gick jag o köpte en B&J till Max då han klarade sitt teoriprov idag, det blev en liten present hah. Nu är vi hemma hos mig och ska snart sova. Godnatt!

Mimmi Lee

Bättre bilder på tishan!

Gillar

Kommentarer