Solning och väla

Jag cyklade till Margareta parken lite innan 11 och mötte upp Alice och även tre delicato bollar som jag fick i present. Nöjd tjej:

Vi solade någon timme medan vi försökte lära oss massa Veronica låtar inför imorgon. Jag är riktigt kass på låttexter asså..

Vi bytte lokal till gröningen och fortsatte på samma tema= sola och förbereda oss inför imorgon. Runt halv 3 cyklade jag hemåt och gjorde ett snabbt klädombyte. Sedan åkte jag och Max bussen till väla. Jag bytte två par trosor och dem jag fick med mig hem var väldigt fina enligt mig. Sedan fyndade jag ett Puma träningslinne inne på stadium och även en brun utan sol olja från St Tropez.

Vi åkte sedan till mig och chillade tills jag skulle till boxen med Emelie. Ett nytt pass idag som ingen av oss diggade så mycket tyvärr. Jag är iallafall hemma nu och har käkat, duschat och smort in mig med den nya busen. Max är här och vi ska ha en lugn kväll.

Imorgon är det dags för dag 1 på bayside och jag är svintaggad. Jag tänkte sola några timmar innan det är dags för att fixa sig inför kvällen. Mer om det imorgon, kram.

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
så Kul med bayside!
ha en underbar upplevelse där och en underbar kväll, kramar
nouw.com/hannaemmy
mimmileeandersson
mimmileeandersson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229