Solande och stek

Startade dagen med hotellfrukost och sedan tog vi oss till samma strand som igår. Idag kom vi dock dit lite tidigare så vi lyckades hitta 3 solstolar att ligga på. Där var vi från 11-16 ungefär och sedan åkte vi i en packad buss hemåt.

När vi hade fixat oss för kvällen så tog vi oss till Umbo, samma resturang som vi åt på i fredags. Denna gången beställde vi in lite andra tapas rätter, dessutom fick vi ett bord bredvid köket. Jag satt säkert i 1 h och inspekterade alla kockar, blev väldigt imponerad faktiskt.

När vi sedan var mätta och belåtna strosade vi runt bland lite nya gator, tyvärr var nästan allt stängt. Så efter ett tag gick vi till Cappuccino för att ta något att dricka. Jag beställde in en Aperol och blev så besviken. Då jag sen tidigare gjort min egna med Sprite och Aperol var detta inte riktigt lika gott. Men enligt mamma var den tydligen en perfekt blandning.

Vi kände oss rätt slut efter ett tag så då gick vi promenaden hemåt. Nu är jag supertrött och redo för sömn. Imorgon ska vi vara vid poolen här på hotellet och ta oss in till stan lite tidigare för shopping. Kram på er!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229