Roliga planer framöver

Då jag har lite inspirationsbrist här på bloggen så tänkte jag dela med mig av tre små planer som jag har inför framtiden!

Nästa lördag är jag bjuden till Alicias födelsedagsfirande vilket är en ”pink brunch”. Väldigt väldigt längesedan jag var på brunch och jag är supertaggad verkligen. Planerar redan min outfit hehheh. Jag förväntar mig iallafall ett härligt gäng brudar, god mat och massa rosa kläder💕

På tal om min kära kusin så tänkte vi sälja kläder på Helsingborgs så kallade bakluckeloppis eller Maltes loppis som det heter egentligen. Man kör dit sin bil på en parkeringsplats och säljer secondhand kläder. Vi båda har nämligen en massa skit som vi måste bli av med. Jag sålde för något år sedan och fick faktiskt ihop några lax. Därför hoppas jag på lika stor vinst denna gången. Det kommer hända någon gång i april!

Detta tjatet om hål i öronen. Jag och Emelie planerar att ta ytterligare två hål och jag väntar mest på en bekräftelse från mina föräldrar men även mig själv. Det kostar ändå en del...men om jag lyckas sälja lite kläder har jag nog råd med det haha!

Hoppas ni gillade inlägget, kram!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229