Pyssel & minnen

Nu dem senaste timmarna har Max halvsovit och då har jag tagit tillfället till att hitta gamla bilder att sätta upp på väggarna. Något som har blivit någon slags terapi på senaste.

När jag var mindre så ville jag verkligen flytta och skaffa ett annat rum. Men nu så gillar jag mitt rum, det är stort och luftigt och jag vill helt enkelt använda det till någon nytta. Därför ska jag försöka göra min bokhylla lite mer spännande då den är permanent fast i väggen. Jag har till en början tejpat upp några bilder.

I hyllan hittade jag även några gamla stenar som jag tog med mig från Grekland för några år sedan. Jag kommer ihåg att jag låg flera timmar i havet och letade efter stenar. Även något som har varit någon slags terapi grej sen jag var liten. När stenarna torkade så försvann dock all deras charm och därför köpte jag och mamma ”stone finish” när vi kom hem från semestern. Back then lackade jag bara några stenar, så idag gjorde jag resten. Coolt att se hur alla blev, jag kunde direkt se varför jag valde just dem.


Nu ska jag återgå till mitt pysslande innan klockan blir för mycket. Kram!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer