Nytt fika-place och nya produkter

Hej på er! Idag vakande jag rätt sent och tog mig till gymmet direkt. Körde cardio/mage och jag känner att jag har fått en bra motivation nu till träningen. Därefter tog jag mig hemåt och fixade ihop lite brunch, avokado och ägg mackor. Efter lite fix så var jag redo för att gå ut med mapa. Det blåste som fan och kjol var kanske inte det smartaste klädvalet. Jag och mamma svängde inom apoteket och vi köpte en jäkla massa produkter. Det var rabatt på min kräm till ansiktet så nu har jag två stycken som backup. Dessutom var det 3 för 2 på solskydd så vi köpte en kräm till ansiktet, en sololja och en after sun body butter. Kap. Här kommer bild på det!

Vi tog oss vidare till Etoile där jag solade lite innan jag skulle träffa Emelie på Bruket Kaffebar. Nyöppnat vegan fik som var mysigt. Vi köpte varsin chokladboll som var jättegod. När vi kände oss klara där tog vi oss till stan. Jag hittade ett par glajor som ni såg på förra bilden.
Det är springtime idag så det var full rulle på stan. Det var asså ungar på cirka 50 cm som hade sprungit 5 km, jag och Emelie var i chock.

Nu är vi hemma hos mig och chillar. Snart blir det väl middag och sen ska jag träffa Max. Ni får ha en bra kväll!

Outfiten idag: skorna från Nike, kjol Gestuz, linne Gina, kavaj pappas, väska secondhand.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229