"Nytt år, nya möjligheter"

Imorgon är det nyårsafton och jag kände att det kunde vara passande att göra ett inlägg om mina mål för 2019. Många gillar inte denna typen av inlägg men jag tycker det är viktigt att ha mål, något att sträva efter. Dessutom har jag alltid gillat att det blir en känsla av fresh start, börja om på nytt liksom. Jag har några så kallade nyårslöften som jag vill försöka uppfylla med några % iallafall.

"Leva i nuet"= Jag tänker alldeles för mycket på framtiden som jag nämt innan. Är trött på det och nu är det dags för mig att sluta oroa mig och leva i nuet. Vill inte slösa bort mina dagar på onödiga tankar som ändå inte har några svar, för vi vet inte hur framtiden kommer se ut.slut

"Ta tag i mina problem utan att stressa sönder"= Detta löftet gäller skolan. Jag startar min andra termin i gymnasiet och jag vill inte ha allt för mycket press på mig själv. Det känns inte värt enligt mig. Dock vill jag ta tag i plugget, försöka göra mitt bästa. Jag har faktiskt blivit bättre på att plugga men har fortfarande en lång väg kvar för att uppfylla mitt mål.

"Satsa hårt på styrketräningen"= Jag tror nästan alla har ett typ av träningsmål/löfte. Mitt är att satsa mer, ta mer vikter och våga utmana mina muskler. Dessutom vill jag gå på boxningspassen oftare som mitt gym har, mår alltid bättre efteråt. Både psykiskt och fysiskt.

"Drick massa vatten"= De som känner mig vet att jag är urusel på att dricka vatten. Till maten glömmer jag nästan alltid att dricka vilket blir lite av ett problem. Jag ska börja dricka massa, massa vatten varje dag för att förhoppningsvis känna mig lite piggare.

"Få ihop min drömgarderob"= Min garderob är kaos i mina ögon, vill ha det snyggt och prydligt. Dessutom måste jag hitta en stil som kommer definiera mig. Vill inte bli trött på plagg efter någon månad utan istället köpa de rätta plaggen. Detta kommer bli en tuff uppgift om jag känner mig rätt.

"Hitta ett jobb"= Har alltid varit rätt slö och vill nu kunna tjäna mina egna pengar. Vill hitta ett jobb som faktiskt är kul, vilket nog blir en utmaning.

"Göra små planer"= Under skolveckorna vill jag tyvärr bara att det bara ska bli helg, vilket är synd tycker jag. Jag vill göra små planer under veckodagarna som jag kan längta till. Något litet som att jag ska gå på ett roligt träningspass eller plugga med en kompis.

Hoppas att ni gillade inlägget. Vi hörs, men så länge.. PUSS OCK KRAM.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229