Ny vecka ny start

Hej på er! Jag vaknade runt 9-10 idag och steg upp för att göra kaffe och en smoothie. Kollade lite youtube i sängen som för övrigt är det bästa jag vet en ledig morgon. Nu har jag gjort lite hemmaträning och ska äta mig en avokadomacka.

Det är en ny vecka och personligen är det för mig det bästa sättet att starta om på nytt. Är helt ur rutiner nu för tiden och sätter inga krav eller mål på mig själv tyvärr. Med hela pandemin har träningen stått helt still till skillnad från andra år då det har varit en vardagsrutin för mig att gå till gymmet. Därav försöker jag vecka efter vecka starta om på nytt och ta tag i det…men det brukar sluta i inga rutiner alls. Det är liksom normalt och inga problem egentligen men känner hur jag mår extremt dåligt av det. Ville bara dela med mig då jag vet att många är i samma sits. Denna veckan är det alltså dags för mig att på riktigt få igång mig själv igen. Äta mat jag mår bra av och som iallafall gör nytta för min kropp. Sedan bara sätta igång med att röra på mig. Mitt bästa sätt att börja träna är att gå på pass då någon annan säger vad jag ska göra och jag själv behöver inte tänka så mycket.
Personligen mår jag väldigt bra av träning när jag väl är inne i det men nu när det bara är något jag ”måste” göra blir det endast ångest. Därav är hemmaträning också något jag tyckt om mycket detta året. Det krävs inte så mycket och jag får ändå något gjort.

Hoppas ni fick någon sorts inspiration ifall ni känner som mig. Mår man inte alls bra av träning, gör inte det. Mår man bra av att träna, gör det. Vet man inte vad man mår bra utav, ta reda på det. Jag ska försöka testa mig fram och hitta en rutin som funkar för mig. Kram på er och vi hörs snart! Åker till Sthlm imorgon och lär ge er någon update från det!KRAM

Gillar

Kommentarer