Ny runda i Köpenhamn

Vi startade resan genom att hoppa på färjan strax innan 10, sedan åkte vi tåg vidare till huvudstaden. Denna gången hade mamma planerat en ny runda som vi skulle gå, vi har nämligen varit i Köpenhamn väldigt många gånger och vår tidigare runda har blivit detsamma varje gång. Områden där vi var heter Frederiksberg, väldigt annorlunda från själva stan. Det är inte så nordiskt utan mer likt andra huvudstäder som Paris. Vi gick först lite och sedan tog vi oss till ett fik som jag föll för något enormt, ”les trois cochons”. Otroligt mysig och fotovänlig miljö, även god mat. Jag och mamma åt avokadomacka med lax, pappa tog kaffe och en klassiskt croissant.
Outfiten idag: vans, kjol Gestuz, tisha H&M, jacka H&M, väska ”burberry”.

Vi gick en rätt lång bit och hamnade vid Nørreport, hittade en butik med vintage kläder som var helt otrolig, bara fina grejer. Tyvärr köpte jag inget idag då allt jag tyckte var snyggt kostade mer än hela min plånbok..
Vi blev väldigt trötta och satte oss därför på Torvehallarna för en liten fika, behövdes verkligen. Sedan blev det trots allt den vanliga rundan förbi illum och de andra butikerna i stan. Jag drömde mig bort på illums kvinnoavdelning då jag ville att alla märkeskläder skulle åka med hem, men så blev det icke. Aja nu är vi på tåget och jag är svintrött. Vi ska köpa med oss lite pizza till middag, därefter ska jag och tjejerna ha aperolkväll hos mig, alkoholfri såklart hehe. Mer om det sen, kramis.

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer