Mer shopping??

Hejhej!! Jag har precis kommit hem efter en lång dag! Vaknade tidigt imorse då min gardin är trasig haha. Tog mig upp vid 10 efter lite tittande på mobilen sen gjorde jag mig lite frukost och fixade till mig.

Jag åkte sedan till pingstkyrkan secondhand. Samme skulle egentligen följa med men han har ju då blivit förkyld av mig haha så han mådde dessvärre inte tillräckligt bra. Jag fyndade iallafall en del, har blivit väldigt mycket shopping nu på sistone!!

Dessa 4 godingar. En kavajväst som har varit en trend nu ett tag. Även en ball t shirt, ett linne och en jeansklänning som tyvärr var lite liten därav dragkedjan haha…men känner att det kan bli en look ändå!!

Sedan hittade jag även en riktig cowboy väska, som jag nämnde i mitt tidigare inlägg har jag fått en dille på det! Här ser ni även min nya klänning jag köpte igår!

Efter shoppingen tog jag bussen till Samme. Vi tog en promenad sedan beställde vi hem Thaimat från en resturang precis där han bor. Vi satte oss ute på hans uteplats och åt, mysigt! Sedan kollade vi någon thriller och nu har jag precis övningskört med pappa! Planen nu är att svira om till pyjamas, fixa en kopp te och somna tidigt!
Imorgon ska jag på ett cykel pass kl 12. Sjukt längesen jag tränade och är väldigt taggad på att få röra på mig ordentligt! Sedan börjar jag jobba 14-19. Kl 20.00 har jag och Alicia bord på ett litet makeri som min present från henne! Ska bli supertrevligt!!

KRAM

Gillar

Kommentarer