Malmö/Lund

Tjena! Jag sitter framför datorn och matteböckerna efter en låång dag med Alice. Tänkte att ni skulle få ta del av den!
Vi tog tåget 10.11 och var framme 11 vid triangeln där vi påbörjade vår secondhand-runda. Vi gick till Humana och Myrorna. Vi båda har nu konstaterat att affärer som myrorna/Erikshjälpen/röda korset är vår grej. Butiker där man verkligen måste gräva för att hitta något. Humana och andra liknande kedjor har en mer utvald stil på plaggen som inte är lika rolig enligt oss helt enkelt. Iallafall, vi gick vidare in till stan där Emmaus ligger. Trots alla kläder hittade vi inget där.

Klockan närmade sig lunch och vi satte oss på Holy greens och beställde in varsin sallad. Gud så mycket folk det var! Jag tog en kyckling chèvre och Alice en ceasar. Därefter gick vi in på lite vanliga butiker som Zara osv. Alice hittade ett par skitsnygga jeans från Weekday, tog ingen bild dock..
Vi kände oss klara i Malmö och köpte med oss en glass från pressbyrån och tog oss till tåget. Vi gjorde en spontanare och hamnade i Lund där vi också kollade secondhand. Inte lika mycket butiker men en mysig liten stad. Tåget tog oss hem runt 17 och det var nog den värsta tågresan. Klaustrofobi delux, fast lite roligt var det. När vi var framme sa vi hejdå för idag och nu är jag som sagt hemma igen. Heelt slut, matte på det😍😍

Jag ska bara ta det lugnt ikväll, sen ska jag gymma imorgon och träffa Max vad jag vet! Kram på er!

Mimmi Lee

Outfiten som jag bar idag: skor Puma, jeans Carin Wester, pappas tröja, nya västen och väska från Zara +Celine glajorna!
Det jag köpte idag var två tröjor, en ring och ett sticker till mitt datorfodral. Tänkte att ni skulle få se det i ett inlägg under veckan.

Gillar

Kommentarer