Malmö trippen

Mötte Pemme klockan 10 på knutan och vi tog tåget till Malmö.

Vi hoppade av vid triangeln för att svänga inom Humana. Där hittade jag en hoodie med dragkedja som jag faktiskt velat ha, inte just den men ni fattar. Kan visa sen!

Vi gick vidare i det fantastiska vädret till själva stan. Där hittade vi Emmaus som är ännu en secondhand butik. Enormt utbud, rekommenderar er att gå in där när ni är i Malmö/Sthlm. Emelie hittade ett par Acne jeans som jag testade och köpte!

Såklart behövde vi en lunchbreak så vi gick till ett fik som jag besökt tidigare med mapa. Det heter Noir Kaffekultur och är rätt så litet men supermysigt. Vi köpte varsin rätt med avokado, ägg och massa annat gott. Sedan tog vi oss en liten efterrätt!

Därefter gick vi till Zara för att kolla på ett par byxor. Tyvärr satt de inte bra på varken mig eller Emelie vilket sög, aja vi ”sparade” 400 spänn iaf.

Vi kände oss rätt klara efter Zara och strosade därför mest lite. Tog lite bilder på Emelie, hitta en fin blomsterbutik mm. Nu är vi på tåget hem och är snart framme. Jag satte på mig min nya mössa från Zara som ni ser här ovan, nöjd nöjd nöjd. Hoppas ni har haft en bra dag, kram.

Mimmi Lee


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229