Malmö

Kl 11.11 gick vårt tåg till Malmö. Vi var framme efter 40 min och tog voien till Charlies Burgers som låg rätt långt bort från stan. Men att ta sig dit var värt. Vi tog luncherbjudandet för 99kr där man fick välja valfri burgare, pommes och dipp. Jag tog Classic så tråkig som man är.

Maten var riktigt god och vi fick även en bra uteplats i solen. När vi kände oss klara där åkte vi voien in till stan igen och började kolla lite i butiker. Jag hittade en tallrik på secondhand. Max hittade ett par chinos på weekday och köpte även ett par jeans till mig som en tidigt födelsedagspresent!

Jag fick en extrem dip precis som igår på stan. Så vi satte oss på Noir Kaffekultur som är ett av mina favoritfik i Malmö. Tyvärr mådde jag inte så bra, så det blev bara en apelsinjuice för min del.

Därefter blev det en titt på Zara, sen åkte vi hem!

Nu är vi hos mig och chillar. Snart ska vi käka carbonara. Ikväll är planen att möta upp ett gäng och kolla VM fotboll damer på Sundstorget. Sen ska vi vidare till Sofia och ha ett slags ”efterkrök”. Vi hörs mer ikväll antar jag, kram!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229