Lyxloppis och spontanpizza

Hej! Idag har jag hittat på en del. Runt 12 tiden stack jag och mapa till Etoile för en lunch/fika. Jag tog en croissant och en detox juice som var väldigt god. Vi satt där ett tag tills vi gick in mot stan igen. Jag mötte upp Emelie på knutan och vi tog oss hem till mig, på vägen fotade vi lite bilder på min outfit som kommer här!

(Klänningen är secondhand för er som undrar)

Klockan 14.30 var jag och Emelie på Fågelsångsgatan 3 där vi köade in till lyxloppisen. Alltid mycket folk och mycket kläder att kolla på. Jag fyndade faktiskt ett virkat linne för 150kr.

Efter loppisen tog vi oss till Brutale lite spontant för att dela på en tryffelpizza. Gud så god den var, tipsar er verkligen att testa nr 26 på deras pizzameny!! Vi åt utomhus i solen tills den gick i moln. Då gick vi istället in mot stan för att kolla i butiker. Jag hittade en klänning och en top på Gina som var superfina, men jag fick hålla i plånboken. Nu är jag hemma och Emelie har åkt hem. Max är här och snart ska vi alla käka caesarsallad. Sen ska jag och Max ha en lugn kväll. Kram

Mimmi Lee

Här ser ni mitt nya linne och även min brända rygg hehe.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229