Lite plockmat med kussen

Idag var jag med Max till kl 12. Jag for sedan till gymmet för ett snabbt cardio pass och några benövningar. Snabba tag hemåt sedan var jag ute igen 13.30 för att träffa Alicia. Vi strosade först genom stan och sedan till Ica. Vår ide var att köpa med lite plockmat till norra hamnen så vi köpte: jordgubbar, en nybakad baguette, naturgodis, salami, brieost och varsin fanta lemon. Väl nere vid hamnen hade vi det supertrevligt och som vanligt snackade vi om allt mellan himmel och jord.

Min fina kusin<3333

När det blev lite kallt tog vi oss in till stan igen och fotade lite outfitbilder. Alicia vill starta igång ett insta feed så jag ser mig själv numera som hennes assistent.
För er som inte har fått nog av mina nya köp, här kommer lite bilder på min outfit också!

Jag befinner mig nu hemma. Alicia har dragit och jag har käkat middag. Pappa köpte hem två margaritas som vi har toppat med parmaskinka och ruccola, supergott! Jag är astrött och ska därför ha en lugn fredagkväll framför datorn.
Imorgon ska jag och mamma dra på en secondhand runda till några butiker vi inte besökt. Sedan lär jag umgås med familjen resten av dagen, vi hörs imorgon! Kram

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229