Lite inköp från helgen

När jag och Emelie var i Helsingör så fyndade jag två grejer på en secondhand som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på.

Först och främst denna tröjan som man inte ser jättebra kanske. Den kommer från COS som jag tycker är ett väldigt unikt och coolt märke. Dock brukar jag aldrig hitta något när jag väl är där. Jag hittade iallafall denna beiga pikétröjan med en rosa krage. Älskar färgkombinationen och tror den kommer bli supersnygg till ett par vita jeans när jag är lite mer brun!

I sista sekund hittade jag även denna väskan, alltså den stora på bilden. En svart lackad väska som jag faktiskt var i behov av inser jag nu i efterhand. Den är nämligen en perfekt storlek när man behöver ha med sig något mer än bara kort och nycklar.

Som jag berättade igår hittade jag lite grejer på stan med Alice.

På secondhand hittade jag en ring och ett par clips örhängen för endast 50kr tillsammans. Älskar. Hoopsen som ni ser på bilden köpte jag på H&M också för 50kr, jättesnygga enligt mig.

Sedan hittade jag då ett vitt linne som min kära gumma Sofia fick mig att köpa. Jättesimpelt men snyggt. Var verkligen i behov av flera basplagg.

Och här är två bilder på en outfit med linnet, väskan och smyckena. Kram på er!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229