Lite från väla idag

Skoldagen idag var riktigt chill. Började med fek där vi lär oss att göra likviditetsbudgetar, superkul faktiskt. Sedan ersattes historielektionen med att kolla på 2:ornas UF företag. Det var intressant men dock väldigt rörigt med alla 1:or och 3:or som sprang runt överallt.

Efter skolan stack jag direkt till UMO för att boka tid till nya p piller. Har 3 veckor kvar av mina 6 månader och jag tycker faktiskt det har fungerat väldigt bra. För er som undrar så äter jag prionelle 28!

Jag stack sedan hem till Max och väntade där tills vår buss skulle gå. Sedan hamnade vi på väla.

Vi började med att strosa lite, sen blev det en fika rätt kort därefter.
Vi gick vidare till H&M där jag fyndade en svart kimono blus med svarta prickar som nog passar perfa till ett par kostymbyxor. 150 spenn!

Därefter tog vi oss till Carlings, Max hittade en superblå sweatshirt och jag ett par converse på 30%. Älskade verkligen att det var läder + en stjärna. Då jag hade klackar på väla (smart val Mimmi) så bytte jag snabbt om till mina nya dojor.

Vi åkte sedan hemåt, trötta som få. Jag är nu hemma och inväntar middag med gäster. Min favoriträtt cannelloni!! Jag ska sedan ha en så kallad introvert kväll. Ha på mig ansiktsmask och kolla serier mm. Hoppas ni har en bra kväll!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229