Last night och ny hudvård

Lite om gårdagen, var med Max hela dagen tills 7 då jag mötte upp Emelie och Emma på Zushi. Jag och Emelie beställde in sushi såklart, alltid lika nöjd med min beställning. Emma köpte kött med ris och hon var såklart också nöjd med maten. Efter någon timme lämnade vi av Emelie och åkte upp till Matilda som är en gemensam kompis till mig. Hon hade fest och det var en kul kväll, kände rätt många men det var också nya ansikten som var trevligt. Vi åkte sedan hem och jag var faktiskt i sängs rätt så tidigt vilket kändes skönt.

Inte lika mörbultad idag dagen efter. Jag har lyckats få i mig två mackor, lite naturgodis och en kaffe på det. Morgonen har spenderats i sängen genom att kolla top model från 2016, faktiskt rätt kul att kolla på. Får mycket inspiration. Annars har jag nu tagit en dusch som verkligen behövdes, eftersom att det är söndag är det ju inte mer än rätt att jag även kletat på en ansiktsmask. På tal om det så tänkte jag prata lite om mina två nya inköp. Igår var jag och mamma på några ärenden i stan och jag köpte mig två produkter.

Jag har använt mig av en tvätt nu rätt länge från Yves rocher, men den har inte varit jättebra tyvärr. Därför valde jag att köpa en ny som jag vet är bra, den är från La Roche-Posay ”Effaclar”. För några år sedan var min hud mycket sämre om mer finnig och ärrig. Mamma snackade med en hudläkare som tipsade mig denna och den räddade verkligen min hud. Har inte lika många rödlila märken kvar och har sällan stora finnar. Därför kändes det självklart att jag skulle köpa den igen. Alla produkter från detta märke men även Nuxe som nästa produkt är från var på 25% rabatt!

Nuxe ”Huile Prodigieuse”. En dry oil som kan användas i ansiktet, kroppen och håret som jag ser som en fördel. Jag har alltid hört mycket bra om denna oljan och därför var denna också ett självklart köp. Jag använder just nu en olja från Mádara som jag ska använda upp innan jag börjar använda denna. Därför får ni en recension lite senare. Jag har höga förväntningar och jag tror den kommer leva upp till dem!

Med det sagt ska jag snacka lite med Max och bestämma när vi ska ses, annars får ni ha en bra söndag!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229