Lång torsdag

Vaknade av mitt larm 07.15 och fixade mig till skolan (äta frukost). Skolan startade med språk vilket är ett otroligt onödigt ämne enligt mig. Vi borde fokusera mer på nödvändiga språk som svenska eller engelska. Iallafall, jag hade sedan hål timme och då joinade jag Pavve till stallet där hon har sin häst. Jag lärde mig hur man mockar bl.a. Efter lunchen hade vi nationella matteprov, jag skulle säga att det gick helt okej, hade kunnat gå bättre men jag är ändån nöjd över min insats. Efter att ha suttit i en sal i 1,5 timme slutade jag skolan med 100 min hkk...
Insåg även att det är typ en månad kvar av denna termin. Vet ej om jag är glad eller inte, personligen älskar jag grundskolan och är därför inte jättetaggad för gymnasiet. Jag hoppas den tanken kommer ändras nästa höst. Hur känner ni som också ska börja gymnasiet?
Jag känner även att jag knappt har haft chans att höja mig i ämnen och med det kommer en massa ångest. Jag hoppas att det räcker. Angående gymnasiet så är jag jättesugen på att gå ekonomi för er som undrar, jag älskar matte och pengar så jag hoppas jag kommer in på det.
Ville bara ge en uppdatering om min dag och livet generellt just nu. Jag hoppas ni har haft en bra torsdag och att ni är taggade för fredagen (snart helg)!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229