Kris

Idag har min dag varit riktigt svajig. Fått uppleva alla känslor idag och kände att det blev lite mycket idag. Mestadels pga att jag har prov imorgon som jag egentligen inte ska vara nervös över, men samtidigt stressar jag upp mig. Tror alla känner igen sig i detta. Men om vi ska se denna dagen från den ljusa sidan har jag också haft kul och skrattat.
Efter skolan träffade jag Max och tre timmar flög förbi. Vid 19 gick jag och Emma på boxen vilket var såå behövligt idag. Kunde verkligen koppla bort allt annat. Nu är jag hemma några timmar senare, jag pluggar det sista inför imorgon men ska nog snart gå och slagga.


Sista för detta inlägget, Zadig väskor. Min kära vän Sofia har ju även en blogg här på Nouw. I hennes senaste inlägg fick jag syn på den snyggaste väskan från Zadig genom tiderna. Svart skinn med stjärnor som jag blivit helt besatt med nu de senaste timmarna haha. Gick in på boozt och hittade även en gul som var så himla fin den med. Jag tror seriöst att jag ska satsa denna gången, de var verkligen 10/10. Dessutom har jag faktiskt sparpengar;) så vilken tycker ni? Svart eller gul!! Kram

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229