Jullov

Igår var min förmiddag rätt onödig. Kom till skolan för att sitta och bara chilla några timmar. Men vi fick fick gå hem lite tidigare, så vi tog oss till Venedig där Elias o samme skulle käka. Sen gick jag hem, chillade någon timme och träffade sedan upp Max. Vi gick till Waynes för en lunch, jag åt nån paj och fick kaffe till det. Emma kom sedan dit och gjorde oss sällskap!

Jag gick hem och fixade iordning mig ett tag, gjorde tom en video till min youtube som stått väldigt tyst ett halvår. Vid 17 tiden åkte jag och Maja upp till Hemköp för att köpa med oss taco ingredienser. Sedan for vi till hennes allrum vilket är en lokal man kan hyra, jättenajs. Vi åt tacos och sedan anlände lite fler. Vi hade karaoke då det finns en stor skärm i rummet<3
Klockan 22 kom det sista folket och vi taggade till för ppp. Efter någon timme var det dags! Jag är så himla nöjd med min klubbvistelse till skillnad från förra gången, då jag inte ens kunde komma in (såldes fakebiljetter). När vi kom in var jag förvånad över att det inte var så trångt och lökigt som det annars brukar vara. Dessutom var musiken helt i min smak. Verkligen nöjd med kvällen. Jag och Emma kom hem hit runt 2 tiden och har nu försökt sova några timmar. Emma har jullov idag så hon ska bära av snart. Jag ska redigera en video och försöka att återhämta mina krafter. Hoppas ni alla är taggade för jullov, för det förtjänar vi fan, kram!

Mimmi Lee

(Såhär nöjd med gårdagen)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229