Inför hösten

Trots att det fortfarande är sommarvärme ute så planerar jag redan nu inför den kommande hösten och vad jag ska leta efter till min garderob. Höstmodet har alltid varit min favorit, älskar kappor och skor som i princip representerar höstmodet. Att kunna ha rött läppstift matchat till höstlöven och sippa på en kaffe ingosad i en tjocktröja är väl så jag vill att min höst ska se ut. Verkligheten är dock en regnjacka och utsmetad mascara. Men lite får man drömma, så här får ni nu se lite om vad jag planerar inför min ”drömmiga” höstgarderob.

Det första som jag tänker på är en tjockare tröja, något som man bara kan slänga på sig med ett par jeans. Vill helst ha en kashmirtröja, en sådan mjuk och härlig dröm. Gillar även de tröjorna som har en mer fluffig yta, vet ej vilket material det är men ni ser ju här ovan vad jag menar.

Dessa tröjor vill jag matcha med jeans och byxor såklart. Men även plisserade kjolar, detta var dock en trend förra hösten. Fast varför inte i år igen känner jag. Jag har en svart plisserad kjol men den är inte riktigt så som ”originalet”, jag vill ha en som bara hänger och flänger. Helst svart eller kanske brun/grön, något liknande.

Kappor, kappor, kappor. Något som jag inte kan få nog av, jag har väldigt många jackor men tydligen inte tillräckligt. Jag har en kanelbrun kappa, en grå och en rutig. Vill dock ha någon till, fast med den där fluffiga ytan som jag pratade om innan. Vet ej färg, ljusgrå kanske. Iallafall någon tjock i bra kvalité som med en enkel outfit ska kunna se lyxig ut.

Skor kan jag heller inte få nog av, förra hösten gjorde jag ett misstag genom att köpa ett par boots med för hög klack. De var dock sjukt snygga (röda lackskor). Med tanke på att jag knappt kunde gå i dem så fick jag ej så mycket användning för dem utan de står mest som en prydnad. Samma med ett par andra boots som jag köpte i våras. Därför vill jag hitta ett par lackade skor som har en låg klack. Mycket snyggare och såklart mer passande för en vardagsmiljö. Vill hitta några i någon cool färg som brunt eller grönt.

Till sist så vet ni nog att jag gillar färg när det gäller allt. Några år tillbaka så vad det svart, grått och beigt som gällde. Eftersom att jag vuxit upp i en lägenhet designad med idén ”sprängd regnbåge” så har jag nu på senare år fått upp ögonen för olika färger och kulörer. Så till hösten vill jag hitta några statement plagg i någon cool färg. T.ex en röd stickad tröja eller en rosa polo.

Hoppas ni fått er lite inspiration till er höstgarderob. Som jag sagt innan så skaffa Pinterest, väldigt rolig app som gett mig mycket idéer och inspiration.

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229