HX festivalen

Jag och Alice hade som sagt planerat att vara på HX festivalen ikväll. Så vid åttatiden tog vi oss ut och startade denna kvällen på marknaden som var fylld av mat, folk och lustigheter. Min klädsel fick bli vita jeans med vit tisha från H&M, vans och väska från Carin Wester.

Vi tog oss sedan vidare, sjukt hur mycket folk som var samlade vid en och samma plats. Jag och Alice lyckades iallafall ta oss fram till pariserhjulet som vi hade sätt fram emot. Jag har aldrig åkt så det var faktiskt en upplevelse trots höjdskräcken.

En tur i hjulet och vi var på fot igen. Vi lyssande på något jazzband en stund, kollade på folket och strosade helt enkelt. 22.30 skulle Kaliffa ha konsert så vi laddade upp med lite gott. Sedan var det full rulle på scenen. Kan bara en låt med honom så lite svårt att hänga med till 100%, fast härlig stämning i publiken.
Efter det mötte vi upp Max och hans gäng, vi strosade rundor med dem och hade det väldigt trevligt. Vid 00.00 stängde allt så vi gick hem, nu är jag hemma och helt slut. Vi hörs mer imorgon!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229