Höstdrömmen

Innehåller affiliate-länkar

Detta är definitiv kläder som definierar höstdrömmen i mina ögon. De klassiska vansen har jag redan i skohyllan men resten av plaggen skulle jag verkligen vilja köpa hem vilket jag hoppas ni också vill. Först och främst, den perfekta rocken/kappan är ett stort måste för hösten enligt mig. Jag har det senaste året varit lite småkär i Stands kappor som jag till mestadels sett i Köpenhamn varje gång jag varit där. Inte så konstigt med tanke på att Köpenhamns mode är oslagbart. Jag har tagit ut två favoriter, en ljusblå och en brun. Älskar alla nyanser av blått då det bl.a. passar min hårfärg rätt bra. Annars gillar jag också brunt väldigt mycket!! Den tredje kappan är från NA-KD och ska vara lite som ett budget alternativ aka mitt alternativ.

Ett par snygga jeans är inga konstigheter, jag gillar mest utsvänga/raka/bootcut jeans då jag känner mig snyggast i det. Som jag nämt så har jag en dille på gråa jeans som förklarar valet av jeans. Till dem skulle jag matchat en tjockare tröja som är nästa standard plagg för hösten. De ni ser här ovan är en ljusgrå sweather från Carhartt som är ett märke jag nyligen stött på. Den andra är en mörkare grå hoodie från Acne, båda supersimpla och snygga.

Slutligen, touchen på det hela. En kashmir mössa är något som jag lätt skulle tagit på mig en kall höstdag. Den jag har valt är från Åhlens och är egentligen helt basic. En väska till det från nunoo med nitar (coolt), och ett par snygga vans eller en vardagligare klack. Dör är min höstdröm slut. Hoppas ni fick inspiration!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer