Helgens planer

Fredag: Hej hörni och happy friday. Jag slutade klockan 12 då jag endast skulle göra en redovisning och gå hem sista lektionen. Så jag träffade upp Elias och Alve som också hade slutat. Skulle lämna en bandana o glajor till deras festoutfits. Vi strosade lite och sedan åkte Elias till frisören medan jag o Alve hälsade på Max på Hemköp. Därefter hittade vi aldrig Elias frisörsalong och sa hejdå vid busstationen.

Jag har nu kommit hem och ska bara ta det lugnt i någon timme. Sen ska jag och Alve gymma, ben och triceps (kombon jag vet). Därefter blir det käk med familia. Max ska även sova hos mig när han har slutat jobba vid 22.

Lördag: Jag ska dra till släkten i Småland på morfars födelsedagsfirande. Vi ska vara där hela för/eftermiddagen vilket ska bli kul trots att det är en tråkig bilfärd dit. Därefter lär jag nog ha en lugn hemmakväll eller göra något åt helt motsatt håll, vi får se.

Söndag: En vanlig söndag, inga planer utan bara ta det lugnt. Vi får se lite längre fram vad denna dagen kommer att erbjuda:)


Sitter vid sminkbordet och inspekterar lite. Har ju ändrat min smyckesförvaring och tyckte det blev rätt fint. Vad tycker ni?

Ha en bra helg! Kram

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229