Helgens planer

Idag har varit en riktigt seg och tråkig torsdag, som vanligt på torsdagar. Efter skolan stack jag till gymmet, då Emma inte kunde köra box idag. Det var nästan bra då jag behövde vara inne på mattecoachen idag mellan 17-förmodligen 20.

Så jag har pluggat sen jag kom hem från gymmet och har nu käkat middag. Snart lär jag avsluta matten och bara sätta mig framför min ”ej pluggdator”. Ska bli skönt att ta det lugnt och inviga helg imorgon. Så mina planer dårå?

Fredag: lite ändringar i schemat så börjar 8 och slutar 10.35, ska hem och käka lunch samt plugga. Därefter vet jag ej vad jag hittar på under eftermiddagen. På kvällen ska jag, pappa och Max käka middag här vilket ska bli mysigt. Sedan lär jag o Macke kolla talang eller något.

Lördag: under morgonen ska jag förmodligen köra ett cardio pass med Alice och basta. Lite intervaller ska jag iallafall lyckas klämma in. Klockan 12 har jag bokat en lunch med Alicia då vi inte setts på jättelänge. Alltid lika kul att se henne<3
På kvällen kollar jag och Max nog mellofinalen, känns lite som en självklarhet.

Söndag: inga planer alls, vädret är tråkigt och kallt igen. Så förmodligen ingen långpromenad. Vi får se då helt enkelt vad jag hittar på.

Jag önskar er en bra kväll!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer