Hår hår hår

Mitt hår har under de senaste åren varit ett projekt, dessutom gått fram och tillbaka hela tiden. Jag tänkte berätta lite om min hår resa och sedan hoppas jag även att jag själv ska inse vad som passar mig bäst.

Här en en bild från sommaren 2016 då mitt hår bara var långt och tråkigt. Dessutom sommarblekt vilket jag saknar som bara den. Efter detta klippte jag av en bit men lät det växa ut igen.

Tills jag för ett år sedan klippte gardinlugg. Ett av mina största misstag, skulle lyssnat på morsan då vi har exakt samma hårtyp. Mitt hår är nämligen rakt och hängande, dessutom fixar jag det nästan aldrig. Alltså inte en bra kombination med en lugg.

Mitt hår lät jag växa ut hela hösten/vintern och det blev väldigt långt. Men luggen var kvar still..

När luggen blev hyfsat lång klippte jag av håret, luggen var dock kvar som sagt. Fast nu var det lite mer proportionerliga längder.

Jag lät håret växa ut till denna sommaren, med tanke på att håret blev generöst solblekt och doppat i saltvatten var jag faktiskt rätt nöjd med min frisyr. Det blev hyfsat långt så att jag kunde sätta upp det osv.

Mitt sista frisörbesök var detta då jag lyckades klippa av luggen med resten av håret. Vilket var mitt mål sedan dagen efter jag klippte lugg. Mitt hår har sen dess blivit några cm längre och mörkare..

...och här har vi dagens frisyr som jag den senaste veckan känt mig nöjd med. Brukar locka det då och då, samt lyckas göra någon uppsättning trots att det är rätt kort fortfarande. Min fråga till er och mig själv nu är vad ni tycker passar mig bäst?

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229