Händelserik lördag

Vi gick till Drottninggatan 35 så vi var framme vid 18. Egentligen hade vi inget bord bokat utan vi satte oss på en plats tills någon skulle ha det bordet helt enkelt. Vi beställde in lite förrätter, bland annat ostron som pappa åt...blä haha. Vi beställde även in varsin varmrätt. Pappa tog råbiff och jag och mamma fish and chips. Dock mådde jag rätt illa av friterat på friterad så det slutade med att pappa fick käka det mesta av min mat..Det var iallafall mysigt att käka ute, dessutom firar mamma o pappa 30 år tsm idag vilket även var lite fint att fira.


Vi gick sedan hem då någon skulle ha vårt bord, lite segt. Jag vilade där hemma någon timme tills jag kl 21 mötte upp Emelie på knutan. Vi gick till the Vault Hotel för en mojito som var super. Vi pratade lite och sen någon timme senare gick vi på en kort promenad då jag kände mig illamående igen. Har väldigt lätt för att må illa tydligen.
Vi blev rätt kalla efter ett tag och därför följde jag henne till bussen, sen gick jag hem. Nu ska jag nog sova. Ha det bra hörni, kramis!

Outfit under kvällen: skor Converse, jeans Ganni, randig tröja H&M, ärmlös polo Gina, kavaj pappas från Zara.

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229