Gårkvällen och ny dag

Igår var det ju alla <3 dag så Max kom hem till mig vid 16. Vi åt lite choklad som mamma hade gett mig<3 sedan började jag fixa mig för middagen.

Vid 18 hade vi bord på Mozza som är en hyfsat nyöppnad italiensk resturang. Mysigt och himla god mat!! Vi beställde in vitlöksbröd och sedan varsin pizza, mums.

Vi satt där några timmar och njöt av måltiden samt sällskapet. Sedan for vi hem till mig och mötte upp Emma. Vi fixade ihop lite pick och pack till kvällens festligheter. Klockan 20.17 gick vårt tåg till Påarp där vi hade förfest. Det var after-ski tema men då jag inte åker skidor blev det en vanlig festoutfit.

Efter några timmar rullade vi in mot stan och var faktiskt de första i kön. Men vi tog en kisspaus i väntan på att de skulle komma fler. Kvällen var lyckad, bra musik och bra sällskap. Dock började jag må rätt dåligt efter någon timme i den hysteriska klubbmiljön. Så jag var ute mest men det gick bra ändå. Jag och Emma var hemma vid 02 ungefär och somnade fort därefter.

Vi vaknade runt 8 rätt trötta men tog oss ut iallafall. Jag är på min sista lektion och slutar om 30 min cirkus. Vädret är superfint så jag ska gå på en promenad sen tänkte jag. Därefter får jag gå hem och chilla. Ikväll ska jag träffa Max och vi ska nog kolla talang! Ha det bra!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229