Gårdagen och dagens planer

Glömde helt att blogga igår...men startade iallafall min dag med en morgonpromenad då det var så himla fint. Jag solade när jag kom hem och runt 1 åkte jag med mapa till ett nyöppnat fik i Ransvik. Det var supermysigt med världens finaste utsikt!
Vi åkte en liten biltur i området och hamnade på City Gross som i princip var mitt andra hem innan. För er som inte vet har jag spenderat nästan varje sommar i antingen Arild, Mölle eller Brunby som liten. Så det var väldigt nostalgiskt att gå där bland hyllorna.
Vi kom hem runt 17 och jag fixade mig lite snabbt. Jag cyklade sedan till Sofia där jag mötte upp henne, Emelie, Felix, Olle och Alve. Vi cyklade till Pålsjö slott och började kvällen där. Grillkorv och bira + en solnedgång. Folk började rulla in och tillslut hamnade vi hos en tjej som heter Hedda. Vi var i hennes källare och hade det trevligt där med. Jag cyklade hem runt 23 vilket var rätt skönt ändå! Här kommer bilder från igår.

Ny dag och jag har precis käkat bananplättar. Nu sippar jag på en islatte och ska så småningom upp och fixa mig snart. Jag ska dra till Max om någon timme och vi får se vad vi gör. Hoppas ni har haft en bra helg än så länge och glad påsk!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229