FREEDAAG

Hejhej! Idag har skolan rullat på, dock är jag alltid lika trött efter en skoldag..även fast jag idag slutade 13. Men efter skolan mötte jag upp Max och vi tog oss till Paolos som förra veckan, jag köpte en latte och han en morotskaka. Vi satt där ett tag och tog sedan en sväng på stan. Jag hittade en grå sweatshirt som jag verkligen diggade, från Carin Westers rea även den (199kr). Tänkte ju egentligen köpa en grå hoodie men kände att denna var lite ”roligare”. Nu är det bara några fler saker som ska köpas imorgon på väla.
Jag är hemma och har ätit middag, Max ska skriva lite på sitt CV och sedan ska vi ut och köpa fredagsgodis. Därefter ska vi hit för att kolla film, jag har planerat att se berättelsen om Pi som är otroligt bra enligt mig. Var längesedan jag såg den så det ska bli kul.
Imorgon ska jag på synundersökning vid 12.30, sedan ska jag som sagt till väla med tjejerna. Hoppas på en lyckad trip dit utan utmattning och dåligt humör som brukar inträffa under väla trippar. Mer om det imorgon, hej svejs!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229