Fredagsplaner

Precis kommit hem från skolan och stan. Åkte snabbt dit för att köpa med mig en bodylotion/bus från Dove. Nu är jag iallafall hemma och ska käka mellis, vi har på riktigt ingen mat hemma så jag fixa ihop en skål med lite allt möjligt. Medan jag äter det tänkte jag lyssna på musik och kanske försöka sola lite, i lägenheten haha. Den kommande veckan ska det bli 14 grader, sjukt.
Lite senare i eftermiddag ska jag på skivstångspass med Alice, kom ej ihåg senaste gången jag var på pass så jag är faktiskt jättetaggad. Min kondition har blivit mycket sämre nu när jag endast har kört styrketräning så jag vill få tillbaka lite kondition. Efter det ska jag duscha på gymmet och sedan åka till Emma, vi ska fira henne lite mer ordentligt ikväll. Planen är att vi ska laga mat tillsammans och bara ha kul. Det är mina fredagsplaner.
Annars gör jag inget speciellt i helgen, ska försöka måla lite. Min faster vill nämligen att jag ska göra en tavla så jag ska försöka hitta tid åt det även fast jag inte har något planerat. Jag önskar er en bra helg!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229