En look jag föredrar

Jag har ett tag nu kollat på Vogues youtube kanal då kändisar visar deras go to look, alltså sminkvis. Att se naturlig och glowy ut är en trend som jag älskar. Tyvärr har jag inte lika fin hud som dessa fantastiska tjejer på Vogue menmen. Jag har några produkter som jag använder för att få till en liknade look som jag tänkte prata lite mer om.

Basen är nog det viktigaste skulle jag säga. Jag använder ett gammalt bronzer-kit från Isadora då jag bara blandar de mörkare färgerna o slänger på det lite överallt i ansiktet. Därefter tar jag rouge, mitt är från benefit och är en magisk rosa färg med guldglitter. Min favoritfärg på rouge!
Ett tips jag lärde mig från Vogue var att lägga lite rouge/bronzer lite under ögonen på kinden och även mitt på näsan. Där solen träffar naturligt, blir genast en solkysst look.

Till glowet: jag tycker inte att en highlighter är nyckeln till ett bra glow. Det glittrar mest och jag diggar inte riktigt det. Istället använder jag mig av ett gloss från Mac som går att använda i ansiktet. Det blir inte torrt utan håller sig glansigt och rätt kladdigt ett bra tag. Brukar ta det på kindbenen och på ögonlocken. Om jag inte kör på det kör jag på någon slags ansiktsolja och lägger det på kindbenen!

Sista småstegen: jag brukar färga mina ögonbryn och därför tar jag bara en genomskinlig bryngel till brynen. Tycker det kan va snyggt med en färgad också.

Mascara är inget jag egentligen använder så mycket pga att jag inte orkar tvätta av det om jag ska vara ärlig haha. Tycker det kan vara lika fint att bara böja till dem!

Sen läppar, jag har de senaste åren bara använt mig av läppglans eller liknande. Passar inte i matta läppstift utan gloss är mer min grej. Min favorit är från kicks och har en plump effekt som man aldrig tackar nej till. Superfint! Dessutom vill jag verkligen ha ett YSL rouge volupte shine, så himla lyx. Får vänta tills nästa månad kanske!

Detta var min version av en ”glowy look”. Hoppas ni gillade lite sminksnack här på bloggen! Kram och godnatt!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229