Detta med hudvård

Innehåller affiliate-länkar

Just nu är min hud lite kaosartad i mina ögon. För några år sedan var min hud sämre än vad den är idag, men den blev bättre förra året. Nu är det dock tillbaka och jag tänkte dela med mig lite av min hudvårdsrutin och vad jag vill addera i den.

Steg 1: Jag tvättar först med en rengöringstvål från la Roche posay. Det var den serien som hjälpte min hud från början, men jag slutade använda den och därför har jag dragit en slutsats att det är därför min hud blivit sämre igen. Den är iallafall jättebra, löddrar och rengör på djupet.

Steg 2: Mitt andra steg är faktiskt mitt sista steg haha, jag använder min olja från Nuxe, köpte den för ett tag sedan och ser ingen jättestor skillnad förutom att den återfuktar och gör att jag blir lite extra glowy. Brukar använda den som glans på kindbenen över foundation ibland och det blir jättefint. Till sommaren vill jag definitivt införskaffa mig samma olja fast den med kopparglitter, så snyggt med brännan.

Scrub och ansiktsmask brukar jag använda regelbundet 1-2 gånger i veckan vilket funkar för mig. Jag använder en fuktmask från Peter Thomas Roth, fick den av mammas jobb så har definitivt inte köpt den för egna pengar. Den är dock värd det den kostar, väldigt fuktgivande. Eftersom att min hud är mer åt problemhy så gillar jag Origins mask mer, den rengör mer. Alltså ingen fukt. När det kommer till att skrubba brukar jag göra två grejer, antingen blanda en egen med socker/citron/honung eller så tar jag på mig en scrubhandske. Mina tips för att få en bra ekonomi med andra ord. Dock vill jag skaffa en riktig scrub, en från decleor "Life radiance". Den ska ge ett glow vad jag förstår, och det är väl något man ej tackar nej till.

Detta var allt för mig, jag ska önska mig en ansiktsbehandling i julklapp och förhoppningsvis får jag lite tips på hur jag ska göra med min hud.


Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229