Det närmar sig

Innehåller affiliate-länkar

Nu är det mindre en 1 vecka kvar till julafton och jag tror säkert att alla börjar fundera redan nu vad de ska klä sig i. Här har jag ett collage på lite plagg som jag gärna skulle ha på mig under de kommande festligheterna.

Jag har aldrig varit någon som klätt mig i helrött på julen, men lite inslag av juliga färger tycker jag är fint. Som en röd spets-bh under tishan, eller rött läppstift. Dessutom är brunt och grönt några färger jag trivs i, därav har jag klickat i två manchesterplagg i fantastiska kulörer enligt mig. I år kommer jag dock klä mig väldigt enkelt med en svart klänning och svarta klackar, "less is more". En enkel outfit + snygga smycken blir ursnyggt tycker jag.

Inför fester och nyår vill jag dock festa till det lite mer. Därför tänker jag köra på något med glitter, klassiskt. Eller bara något som sticker ut lite mer. Som ni ser här uppe har jag tre plagg som skulle passa till det. En randig one shoulder top, en glittrig kjol och även en blåglittrig klänning från Linn Ahlborgs nya kollektion.

Det var det hörni! Gillar verkligen december månad, det finns alltid något att längta efter. Antingen är det julafton, mellandagsrean eller nyår (+mer såklart). Därför hoppas jag att jag ska lyckas få ihop några riktigt snygga outfits framöver. Kram kram.

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Näe men så mycket snyggt!! <3
nouw.com/emmaengstrom