Denim X 5

Innehåller affiliate-länkar

Jeans, ett plagg som är en sådan standard i varje garderob. Personligen älskar jag den klassiska blåa jeansfärgen och tänkte därför dela med mig av fem par jeans i olika blåa nyanser samt olika modeller.

Från vänster är det första paret ett par bootcut i en ganska mörkblå färg. Bootcut jeans och allmänt utsvängda jeans är något som jag verkligen diggar i nuläget. Min kroppstyp ser snyggast ut i bootcut enligt mig själv då jag har liten midja men även rätt små höfter. Mörkblått är även en färg jag vill införskaffa mig, tycker det ser väldigt lyxigt och fräscht ut.

Andra paret är Levis 501 som jag själv har köpt på secondhand. De är lite mer vintage stuk på dem, vilket nog är därför de säljs i mängder på secondhandbutiker. Jag älskar mina 501, de är för stora för mig så jag brukar ha dem hängandes med en tight tröja till. Såklart kan man ju köpa sin riktiga storlek som hon på bilden, men ibland går det också att testa något nytt.

Tredje paret är lite mer unika p.g.a slutet på benet. Fransar är en trend som varit igång ett tag. Min pingla Sofia som ni sett på bloggen lyckades fynda ett par liknande jeans fast gråa från hunkydory. Jag fastnade verkligen för fransarna som dinglade längst smalbenen. Dessa jeans är liknande, fast blåa då.

Fjärde paret är rätt lika de förra jeansen. Dessa har dock inga fransar och är istället väldigt ljusblåa. Jag har aldrig riktigt varit en fan av ljusa jeans. De jag har haft har aldrig passat till något och det har inte blivit av att jag använt dem. Nu har det dock börjat produceras en väldans massa ljusa jeans och jag har hittat en massa fina. Varav de jag valt att ha med i detta inlägg.

Sista paret är också en modell på jeans som jag tycker är supersnygga. Tajta i midjan och helt raka nertill. Förut hade jag endast på mig jeans som var tajta nertill men det är något jag inte haft på flera år. Nu är det rak modell som gäller. Dessa är inte särskilt speciella utan mest väldigt snygga. Slutsnackat om jeans, vi hörs.

Mimmi Lee


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229