D-vitamin + Kusin-vitamin

Tjo, vaknade klockan sju idag igen. Mina sömnrutiner har blivit förändrade och jag vet tyvärr ej varför. Steg upp, åt frukost sedan bestämde jag och min kusse för att ses. Vid 11 mötte jag upp henne på busstationen och så gick vi till stranden. Det blåste hejvilt så vi fick ha handdukarna på oss, men lite D-vitamin fick vi iallafall. Vi har bara snackat om allt möjligt, vi är lika gamla och hon känns verkligen som min syrra då vi också delar samma blod. Väldigt lyckligt lottad över att jag får ha en kusin som henne<3. När det blev för kallt vid havet tog vi oss in till stan, köpte med oss ett bakverk som vi delade på på en bänk i solen.

Sedan köpte jag lite smycken på H&M, två guldiga halsband som jag verkligen varit på jakt efter. Väldigt snygga till sommaren matchat med ett linne som jag har idag.
Men nu är jag hemma, har bytt om till en varmare klädsel och chillar bara. Mapa kommer nog hem snart, så då blir det käk och sedan vet jag ej vad som händer ikväll. Vi får se om jag åker ut o röjer eller om det blir en kväll framför tv:n (VM). Aja ha det bra så länge!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229