Cph

Vi åkte färjan vid 10 och var framme i Cph rätt så kort därefter. Vi började strosa till de området där vi var förra gången (Frederiksberg). Där känns det verkligen som en storstad, mysigt också. Dessutom finns många fina små butiker varav några är lyxigare secondhands. Hittade tyvärr inget dock. Istället gick vi till Les Trois Cochons som jag verkligen rekommenderar. Fin miljö både inne och ute, samt god mat.

Vi strosade oss in till city och på vägen hittade vi min drömbil aka mintgrön Fiat, massa duvor och en färgglad vägg.

Framme i City: där det var betydligt mer folk. Vi gick till Illum där jag fick en boost av inspiration men också svimfärdighet. Gillar egentligen inte shoppingcenters, det blir så påfrestande för kroppen. Lyckades ändå prova två par skor som var coola enligt mig, men mamma var inte lika förtjust..

Med en rätt så kraftig huvudvärk gick vi ut därifrån och vidare till ett fik vi aldrig sätt, Exoffice. Mapa gillade det men jag tyckte det var sisådär. Inte riktigt min stil på fik. Men jag drack nog den godaste cappuccinon på länge!

Några timmar senare gick vi mot centralen och har nu kommit hem. Slut som fan efter två dagars trip. Hoppas ni har haft en bra dag!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229