Bio och biljard

Hejhej! Efter skolan idag stack jag och Max ut i det otroliga vädret, 24 grader!!! Vi satte oss på esse där jag tog en islatte och Max en varm macka. Då det var så himla varmt bad jag pappa att ta med mina badgrejer hemifrån då han ändå skulle ner till hamnen. Sen for vi mot beachen där jag tog årets första dopp, satan va kallt. Dock var det väldigt varmt och skönt att ligga o sola. Max stack efter ett tag och helt otippat fick jag besök av Elias och Sofia J som också skulle bada. Jag lyckades stanna till 17 och stack sedan hem. Tog en kalldusch och åt sedan caesarsallad. Tror jag fick solsting då jag knappt hade ätit eller druckit...
Vid 19 ish så mötte jag upp Max, Moa och deras kompisar vid bion. Vi kollade den senaste Marvel filmen som var så himla bra!!! Dock var det 3D, i tre timmar vilket var rätt jobbigt för ögonen. Aja när den var klar gick vi till ett biljardställe och körde några rundor, kul faktiskt!
Jag är nu hemma och ska sova, framöver ska vädret vara skit så vi får se vad jag gör imorgon. Tänkte nog göra något med mapa på dagen och träffa Max på kvällen. Kram o godnatt!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229