Bästa secondhandbutikerna

Efter skolan gick jag och Emelie på en väldigt kort trip till två secondhandbutiker på söder. Tänkte att jag skulle ge lite av mina råd och tips när det gäller secondhands.

Första butiken heter bara secondhand och är rätt gömd. Den är helt ok, men ibland hittar man något vilket är standard hos alla secondhands enligt mig.

Nästa butik är pingstkyrkans secondhand som är lite som myrorna i konceptet. Rätt stort utbud vilket jag gillar. Jag hittade faktiskt en skjorta där idag från Tommy Hilfiger, vit med blåa ränder 89kr.

Andra butiker jag diggar:
Hbg- Nytt och bytt som säljer mer märkesgrejer
Cph- Episode som har väldigt mycket Levis jeans och sweaters.
Malmö- Humana som är rätt liknade Episode samt Emmaus som inte är lika vintage, mer åt Myrorna stuket. Fast betydligt fräschare och mer utbud.

Tips och trix:
Jag brukar alltid få dyka ganska djupt i butikerna för att hitta dem där kapen. Så mitt tips är att verkligen ta din tid och kolla igenom plaggen för att förhoppningsvis hitta något du gillar.

Tänk också efter om du verkligen behöver det du har hittat. Priserna brukar oftast vara väldigt låga pga att det är använda plagg såklart. Därför tycker jag det är bra att tänka efter om det verkligen är värt. En 50 lapp hit och dit som gått till spillo gör kanske ej så mycket. Men för mig som handlar rätt ofta blir det en förlust i längden. Om ni förstår min poäng:)

Hoppas ni gillade detta inlägget som en kontrast till allt annat här på bloggen. Kram!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229