Att kunna klä sig snyggt under vintern

Innehåller affiliate-länkar

Jag har insett denna kalla delen på året att jag verkligen inte vet hur jag ska klä mig när det står -grader på tempen. Slutar med att jag slänger på mig jeans och en hoodie vilket blir rätt enformigt efter ett tag. Här ovan har jag klippt och klistrat ihop ett collage på massa plagg som tillsammans skapar väldigt fina outfits enligt mig. Om jag själv skulle bestämma hade jag kombinerat de beiga uggsen, blåa jeans, hoodien, kappan, väskan med nitar plus en massa smycken.

Om jag då ska komma med några tips så är det första att "laya" plagg, vilket innebär att lägga lager på lager. när jag var i Malmö köpte jag en Nike hoodie som faktiskt är väldigt lik den på bilden, förutom att den ej är i kashmir. Den har jag iallafall slängt över både långärmade och kortärmade tröjor för att hålla värmen. Eftersom att det är en dragkedja brukar jag ha den öppen så att man även ser plagget under. Tycker det är win win koncept.

Ett annat alternativ för hoodie är en stickad polo, jag valde en vit lite oversized, från Gestuz. Jag hatar att ha på mig halsduk, tycker det blir för bökigt och fult. Därför är en polotröja perfekt. Den blir som en halsduk enligt mig, plus att den då är mycket snyggare.

Mitt sista tips är att pynta din outfit. Då menar jag såklart med accessoarer som coola väskor, snygg mössa eller synliga smycken. Som jag sagt tidigare gör det en stor skillnad, det binder liksom ihop allt så bra bara. Jag vill verkligen införskaffa mig en nunoo väska, hur snygg var inte den med nitar och den med leo-print?

Det var mina så kallade tips för en lyckad vinteroutfit. Hoppas ni fick lite inspiration så hörs vi snart! Kram.

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer