Abstrakt och konkret

Hejhej! Hade bara två lektioner idag så jag kom hem vid 2 efter idrott, soft. Jag har både konkreta och abstrakta saker jag tänkte ta upp. Kan börja med det abstrakta som vanligtvis är mer djupt.
Igår hade jag inte en så bra kväll rent psykiskt. När jag skulle sova fick jag en avdramatiserad panikattack som jag skulle sagt. Gjorde collage igår med gamla bilder från min barndom då jag blev påmind om några släktingar som gått bort. Senare så började jag tänka på döden och mina tankar gick bara i onda cirklar. Har alltid haft det svårare med att sova på kvällen då tankarna är som mest högljudda eftersom att inget kan distrahera. Fast tillslut kom jag tillbaka till ett lugnare tillstånd och allt kändes lite bättre. Man ska inte vara rädd för sina tankar, vi blir oftast rädda för att vi vet att vi kan bli rädda. Tankarna försvinner aldrig, men rädslan kan. Det gäller bara att bearbeta vad som nu lägger sig på minnet. I mitt fall döden, skolan och framtiden. Vi borde vänja oss vid att hjärnan alltid är med oss och att rädslan bara är något vi får för oss att vi har. När jag hamnar som djupast i mina tankar börjar jag tänka på saker som inte har lika mycket betydelse, som vilka skor jag vill införskaffa mig. Så för att helt byta ämne så tänkte jag berätta lite snabbt om konkreta saker som händer framöver.
Jag väntar just nu på att ett par skor (Nike M2K tekno) ska komma in igen på zalando, det är de jag visade i ett tidigare inlägg om skor. Annars vill jag utveckla min stil to the next level. Är trött på att ha på mig samma typ av blus med ett par jeans varje dag. Så som jag klädde mig igår är ett exempel på hur jag vill utveckla min stil, det gäller bara att jag vågar lite mer. Testa en ”konstig” kombination för att utvecklas lite. Just nu spenderar jag timmar på Pinterest och Instagram för att bli så inspirerad som möjligt!
Annars då, min skola har som många andra skolor insparksfest för oss 1:or, så den 30 augusti ska jag på den festen. Det ska bli kul faktiskt, hoppas det blir mycket dans och mindre hoppa till Aviciis hits. Det börjar ju snart närma sig september också. Max ska ha fest den 8, det ska bli väldigt kul att få festa med hans kompisar. Kommer förmodligen ta med någon av mina tjejer också men aja. Dagen efter alltså den 9 så ska jag och Alice vara på loppis. Hennes område har en loppis lite då och då så jag ska följa med och förhoppningsvis bli av med gamla prylar och kläder. Annars händer inte så mycket mer vad jag vet just nu.
Om någon fortfarande läser så vill jag säga tack för att du tog din tid att läsa igenom mitt snack idag. Ska kolla vidare på teen wolf nu och laga middag snart. Ses!

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229