7 h i Danmark

Vi kom fram runt halv 12 och möttes av strålande sol. Därefter började vi med att kolla i secondhand butiker. Vi var inne i lite nya butiker vilket var kul, dock hittade jag inget som föll mig i smaken.

Runt 13 började vi gå mot Nyhavn för att käka lunch på Apollo bar som Sofia tipsade mig om. De hade en jättefin uteservering där vi slog oss ner. Jag och mamma beställde in zucchini med någon getostkräm, jag tyckte det var lite smaklöst tyvärr. Nästa gång ska jag nog hellre satsa på en kaffe/fika.

Någon timme senare for vi tillbaka till stan för att kolla på Magasin och Illum. Inne på Magasin hittade jag en grå nunoo väska på 50% rea. Jag föll för modellen och färgen, så det fick bli en present!
Annars hittade vi inget mer under shoppingen. Därför gick vi till Bertels Salon istället för en fika. Deras grej är cheesecake och gud var dem är goda. Jag tog någon med bär och en islatte till det.

Efter fikan blev det lite mer strosande innan vi tog tåget hem 18.20. Då min mobil dog så var resan hem oerhört långtråkig. Men nu är jag iallafall hemma och har käkat pizza till middag. Jag har även hämtat upp en present från Emelie, gulleplutten. Bland annat en liten bukett som fick ta plats i bokhyllan.

Kvällen ska spenderas framför datorn. Måste även bestämma outfits till bayside, lite smått ångest över det haha.

Imorgon ska jag träffa Alice och vi har planerat att sola då det skulle bli bra väder. Sen ska jag träffa Max 14.30 då han slutat på jobb.

Jag hoppas iallafall att ni har haft en bra dag! Kram
kram.

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229