4 jobbdagar kvar och ny girlcrush

Tjena tjena. Igår hade jag först lite ångest inför jobb men det gick jättebra faktiskt. Så när jag kom hem åt jag middag och lite dessert från jobbet. Därefter kom Max och vi kollade ex on the beach.

Idag har jag varit väldigt produktiv enligt mig själv. Vaknade lite efter 8 och gjorde lite frukost samt kaffe. Jag har inte tränat på 2 veckor så idag tog jag mig till gymmet och körde lite helkropp vilket kändes bra. Annars har jag tagit en dusch, lagat mat och pluggat. Nu lyssnar jag på musik och ska när som helst ta mig till jobbet. Jag jobbar 14-19 fram till torsdag, fredag 8-14. Känns bra, nu längtar jag till helgen. Måste packa men även festa vilket ska bli kul som sagt. Hoppas att ni också e taggade för lov. Som att ni ej skulle vara det..
SIDENOTE: har en ny girlcrush, Lady Gaga. Lyssnade på henne mycket när jag var liten men efter att filmen ”a star is born” släpptes så har jag fått upp ögonen för henne igen. Dels för att låtarna i filmen är så sjukt bra då hon är grym på att sjunga. Dessutom tycker jag hon e svincool verkligen! Wow.

Mimmi Lee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229