3 olika outfits till 3 par stora brillor

Innehåller affiliate-länkar

En trend genom året har varit stora och lyxiga solglasögon eller brillor som jag kallar det. Jag tycker det går att matcha till lite vad som helst egentligen, men jag har valt ut tre typiska tillfällen enligt mig där solglasögonen gör sitt så att säga.

Other Stories / Monki / Rio de Janeiro Shiny Black / Other Stories / Other Stories / Other Stories / Monki / Other Stories / Other Stories

Ett par stora svarta brillor en sommardag känns som ett måste. För att inte dra ner outfiten för mycket med svart så matchar jag med en illröd bikiniöverdel och lite blingbling runt halsen.

Other Stories / Other Stories / Other Stories / ONLY / Seattle Tortoise Classic / Monki

Vi vet alla att Sverige inte bjuder på högsommar varje dag under sommarledigheten och därför får man göra annat, shoppa för min del. I denna outfiten ser ni ett par rundare brun-melerade solglasögon som verkligen blir pricken över i:et med tanke på att resten av outfiten är rätt basic. Eller ja, skorna drar också åt sig väldigt mycket uppmärksamhet haha.

Other Stories / Other Stories / Other Stories / Rio de Janeiro Tortoise Classic / Other Stories / Other Stories / Monki

Sista outfiten är helt klart min favorit. En helvit look som är väldigt inne. För att ge lite kontraster valde jag ett par ljusblåa, lite kortare klackskor som jag älskar. Avslutningsvis en blandning av de två tidigare solglasögonen och ett par chunky hoops.

Nästan alla kläder kommer ifrån Other Stories som har ett helt fantastiskt utbud med sommarkläder. 

För att underlätta för er är det bara att trycka sig in på länkarna som finns under varje bild. Kram.

Mimmi Lee


Gillar

Kommentarer